Contacta amb Nosaltres

Vols rebre més informació? Tens algun dubte?

Emplena aquest formulari i contactarem amb tu.

També pots trucar al 872037245

MANTENIMENT BÀSIC A EMPRESES

Et donem solucions a mida, no gastis diners innecessaris.

Es possible que en ocasions hagi pogut observar i comprovar que els equips informàtics de la seva empresa o administració funciona cada vegada d’una manera més lenta. Això li provoca incidències, dificultats en el desenvolupament del seu treball i inconvenients. Des de TECNIGI li oferim un Pla de Manteniment Informàtic Bàsic. Treballem amb els equips i sistemes informàtics de qualsevol empresa, organització, administració o particular.

Comptem amb el millor equip humà i tècnic
Manteniment Informàtic Bàsic per a empreses

La solució més fàcil, en la majoria de les ocasions, és posar-se en contacte amb un tècnic experimentat que li guiï sobre com mantenir actualitzat el seu parc d’ordinadors, bé sigui amb petites modificacions de maquinari o amb algunes polítiques perquè els usuaris no usin l’ordinador de l’empresa com l’ordinador de la seva casa.

Si el seu equip ha estat comprat amb unes característiques molt ajustades per al treball que realitza
Si les actualitzacions de programari de la seva empresa, programes de gestió o antivirus li demanen més recursos a l’equip
Si hi ha hagut una mala gestió a l’hora de cuidar els equips, tant fisicamente com a nuvel de programari
La solució més fàcil, en la majoria de les ocasions, és posar-se en contacte amb un tècnic experimentat que li guiï sobre com mantenir actualitzat el seu parc d’ordinadors, bé sigui amb petites modificacions de maquinari o amb algunes polítiques perquè els usuaris no usin l’ordinador de l’empresa com l’ordinador de la seva casa.

Li proporcionem un Manteniment Informàtic Bàsic amb suport per a tota la seva Infraestructura TU
Pla de Manteniment Informàtic Bàsic
No deixi que els seus ordinadors vagin baixant de rendiment. Com més lent vagi l’ordinador, més temps li portarà als seus empleats realitzar les seves tasques.

Aquest tipus de servei inclou la mà d’obra del manteniment, reparació i instal·lació d’ordinadors, impressores i xarxes locals (LAN), així com programes i sistemes operatius. Aquest servei de Manteniment Informàtic garanteix l’ajuda telefònica i assistència remota. Mitjançant el control remot dels equips des de les nostres instal·lacions podem solucionar un gran percentatge de problemes de manera immediata, estalviant temps, esperes i consums en desplaçaments, amb la garantia d’una total seguretat per a tota la informació continguda en els seus equips.

Dirigit al nostre Pla de Manteniment Informàtic Bàsic està dirigit a tot tipus d’empreses, administracions o particulars amb un o dos ordinadors

Tarifa
La Quota mensual del nostre Pla de Manteniment Informàtic Bàsic establaeix un preu per PC fins a 8 equips. Sense costos de desplaçament en un radi de 20 km.

Inclou
Dins d’aquest pla bàsic podrà realitzar totes les trucades telefòniques que desitgi als nostres tècnics durant el nostre horari de servei tècnic, de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 19:00 hores. Disposarà d’una visita gratuïta al mes per a la revisió mèdica i resolució d’incidències, així com actualitzacions o seguretat, sense que excedeixin els treballs a realitzar més de dues hores.

Exclou
En el Pla de Manteniment Informàtic Bàsic per a empreses i particulars queda exclòs tot tipus de peces o components que es requereixin per a la reparació i manteniment dels equips. Tampoc inclou la pèrdua de dades ocasionades per fallades elèctriques o mala manipulació dels usuaris. Així doncs, la recuperació de dades es pressupostaria aparti.

NO DUBTIS EN PREGUNTAR PREUS D’ORDINADORS O COMPONENTS A MIDA