Contacta amb Nosaltres

Vols rebre més informació? Tens algun dubte?

Emplena aquest formulari i contactarem amb tu.

També pots trucar al 872037245

MANTENIMENT AVANÇAT

Et donem solucions a mida, no gastis diners innecessaris.

La visió i el treball de TECNIGI centra a impulsar ‘L’Era de la Informació i la Comunicació’. El nostre Pla de Manteniment Informàtic Avançat està dirigit a tot tipus d’empreses, administracions i particulars. L’objectiu que perseguim és que els nostres clients puguin oblidar-se de qualsevol problema relacionat amb la informàtica i les comunicacions. A través dels nostres serveis i solucions per a un Manteniment Informàtic Avançat volem que les organitzacions se centrin excluivamente en el seu treball.

Deixi a les nostres mans tècniques especialitzades els problemes en els equips i sistemes informàtics

Manteniment Informàtic Avançat empreses

Pla de Manteniment Informàtic Avançat
El nostre Departament d’Informàtica li ofereix, a través dels nostres Servei de Manteniment Informàtic Avançat, un suport in-*situ i un manteniment informàtic en remot, depenent de la casuística de la seva incidència i als continus problemes que presentin els ordinadors i/o comunicacions en el seu ús diari tant a nivell de programari com de maquinari. Aquest servei de Manteniment Informàtic Avançat inclou tots els desplaçaments i hores de mà d’obra necessàries per resoldre o donar una solució efectiva el seu problema.

Manteniment Informàtic Avançat

Cost per incidència o per contractació de bons d’Hores
Suporti presencial i en remot
Manteniment Informàtic sobre tota la seva infraestructura IT
Solució d’incidències tant de maquinari com de programari
Inclou els desplaçaments
Contractació de diferents tipus de Bons d’Hores per al seu manteniment informàtic
Dirigit al
Pla de Manteniment Informàtic Avançat està dirigit tant a PIME com a grans organitzacions i administracions. El nostre treball se centra que els nostres clients puguin oblidar-se de qualsevol problema en els equips, sistemes informàtics i IT.

Tarifa
El Manteniment Informàtic Avançat que li proporcionem des de TECNIGI disposa d’un cost per incidència tecnològica o la contractació de Bons d’hores. Ens adaptem a les seves necessitats amb solucions a mesura.

Inclou
Si contracta un Servei de Manteniment Informàtic Avançat tindrà un suport in-situ i un manteniment informàtic en remot, tant de maquinari com de programari. A més, aquest servei inclou tots els desplaçaments i hores de mà d’obra necessàries per resoldre o donar una solució efectiva a les incidències informàtiques.

Exclou
Queden exclosos en el Servei de Manteniment Informàtic Avançat els components que es necessitin per a la reparació dels equips informàtics afectats en una incidència. Igualment, s’exclou la recuperació de dades quan hi hagi hagut fallades elèctriques o una mal ús o manipulació per part dels usuaris o clients.

NO DUBTIS EN PREGUNTAR PREUS D’ORDINADORS O COMPONENTS A MIDA