Contacta amb Nosaltres

Vols rebre més informació? Tens algun dubte?

Emplena aquest formulari i contactarem amb tu.

També pots trucar al 872037245

2 + 6 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

SEGURETAT – ALARMES – CCTV

Et donem solucions a mida, no gastis diners innecessaris.

Els nostres experts li poden assessorar si el que necessita és una orientació, gestió i suport estratègic que li permeti oblidar-se dels sistemes que mantenen la seguretat i gestió del seu negoci per concentrar-se exclusivament a l’àrea central del seu negoci. TECNIGI ofereix solucions altament rendibles i adaptades a les seves necessitats.

TECNIGI, és una empresa capdavantera i pionera en el sector de la Seguretat Privada, especialitzada en la instal·lació i manteniment d’aparells, dispositius i sistemes de seguretat de tot àmbit.

Dirigim tot el nostre esforç en una única adreça, la completa SEGURETAT dels nostres clients. La constant innovació dels nostres productes i una atenció personalitzada defineix la nostra raó de ser, que complementem amb un servei integral per obtenir els millors resultats en qualitat i garantia.

Expliquem a més amb un equip de grans professionals especialitzat en diferents àrees, oferint-li així un ampli ventall de possibilitats i el suport tècnic que es requereix a cada moment.

Vols un kit CCTV, alarma a preus d’escandol?

T’oferim un CCTV compost de 4 camares HD + Video grabador i cablejat per nomès 399€

Descripció detallada i característiques

CARACTERÍSTIQUES
-Vídeo Gravador d’alta definició HD-CVI (SEG2259) visió en remot via internet 24 hores al dia -Cambra compacta HDCVI 720P (25fps), 11 / 2.9 “PixelPlus © 1.0 Mpx Lent 3.6 mm 23 LEDs Abast 30 m Suport 3AXIS Memòria d’emmagatzematge de vídeo d’1TB.
-Cable BNC + DC (imatge + alimentació 12v)
-Tots els accessoris necessaris per la seva correcta instal·lació
CONTÉ:
1 x Vídeo Gravador d’alta definició HD-CVI (SEG2259) de 4 canals 720p.
4 x Càmera compacta HDCVI 720P (25fps), 11 / 2.9 “PixelPlus © 1.0 Mpx Lent 3.6 mm 23 LEDs Abast 30 m Suport 3AXIS 4 x Rotlle de Cable BNC + DC de 20m
1 x Monitor LCD amb connexió VGA, 1600×900 de 20 “” LCD20 “(opcional)
4 x Font d’alimentació de 12v amb (per a les càmeres)
1 x Font d’alimentació de 12v amb 1 sortida (per al Vídeo Gravador)
1 x Disc Dur de 1 TB
1 x Cartell LOPD dissuasori mida A4

ENLLAÇ IMPORTANCIA DEL CCTV

NO DUBTIS EN PREGUNTAR PREUS D’ORDINADORS O COMPONENTS A MIDA